Friday, September 18, 2009

Sahara vill bli fem.

Sahara Hotnights går nu in i debatten om adoptioner.

- Vi tycker att det ska vara mycket enklare att adoptera barn. Vi som är ett av Sveriges största band, med en publik som talar för sig, borde väl enligt vår mening inte ha några problem att adoptera ett litet barn, säger Johanna Asplund på bas.

Det var i år tio år sedan Sahara Hotnights släppte sitt debutalbum "C'mon Let's Pretend", och tjejerna tycker det skulle vara kronan på verket att få till stånd en adoption.

- Vi var elva år gamla när vi startade det här bandet och genom hårt jobb är vi där vi är idag. Det är så det funkar. Alltså borde funka tvärtom också, att ett litet barn i nåt fattigt land som inte jobbar alls, eller jobbar på fabrik, skulle kunna bli vårt lilla bandbarn, säger Josephine Forsman bakom trummorna. Helst ska barnet komma från Saharaöknen.

- Michael Jackson fick ju adoptera en liten apa - en musiker, precis som vi, säger Jennie Asplund på gitarr.

- Ja, och nu är the King of Pop död och apan (som för övrigt heter Bubbles, red. anm.) är helt ensam i världen utan någon pappa som matar den med frukt, säger Maria Andersson på sång och gitarr.

- Vi ska ha ett litet bandbarn, så är det bara. Det finns sätt att gå runt all dum byråkrati. Vi känner folk som känner folk, om vi säger så, skrattar tjejerna och spelar låten "Cheek to Cheek".

No comments:

Post a Comment