Tuesday, February 16, 2010

Ricky Martins fräcka bluff

Ricky Martin greps nyligen av polisen efter ett av sina många bråk med hustrun Rebeca de Alba. Hon anklagar honom för misshandel och för att ha skjutit på henne med pistol när hon i panik försökte fly därifrån. Då Nyhetstrumman under en presskonferans ber latinosmörsångaren kommentera anklagelserna lutar han sig framåt, klädd i en gigantisk t-shirt med reklam för mexikanska burritos tryckt på bröstet, och börjar yla ”Livin La Vida Loca”.

Den misstänkt påverkade Ricky Martin fortsätter förstrött sjunga snuttar av sina egna låtar och undviker skickligt att svara på reportrarnas frågor. På frågan vad han kommer säga till alla sina fans som hört talas om och undrar över de här anklagelserna svarar Martin

- Jag kommer att säga: Hace es Maria tan caliente y fria! Here we go! Olé, Olé Olé!

Sen skrattar han sitt bullriga latinogarv, reser sig, ger den samlade journalistkåren slängkyssar och lämnar lokalen med ett strålande leende.

Idag skriver Ricky Martin i sin blogg att allt bara varit på skoj, han har aldrig slagit en kvinna i hela sitt liv och att PR-kuppen mer eller mindre var kopierad rakt av från James Browns berömda TV-framträdande där han bemöter liknande anklagelser med rader från sina låtar.

- Jag hoppas att ingen tagit illa upp av mitt lilla spratt, förhoppningsvis har jag tvärtom fått somliga att dra på smilbanden och kanske inse att man inte alltid måste ta livet på fullaste allvar.

No comments:

Post a Comment