Wednesday, February 17, 2010

Stallone på kalas

Den amerikanske skådespelaren och boxaren Sylvester "Sly" Stallone lär ha hamnat i fel sällskap. Han ska enligt uppgift hamnat i bråk på en villafest i Hollywood för några helger sedan. Upptakten till handgemänget lär ha varit en diskussion om vem som var vem på Sonic Youths klassiska album Confusion is Sex. Att det är Thurston Moore och Kim Gordon var alla rörande överens om, men där tog det sedan stopp. Alla menade på att Moore är till höger, "Sly" menade på att det var Kim.

Stallone ska enligt ett vittne ha rest sig upp och lämnat festen alldeles röd i ansiktet, som en tomat. En timme senare ska han ha återvänt med sitt exemplar av skivan och visat upp för alla på hela festen. När han fortfarande stod ensam stark i tron om vem som var vem tog han till våld. Han ska ha luggat en liten servitör och puffat ner ett barn i poolen.

I sin blogg förklarade Sly bara några dagar senare att han skämdes väldigt mycket över det som hänt och att det så klart var Thurston Moore till höger och inget annat:

"In a fight, you can never be wrong. You can only be wrong after the fight."

Och det måste man ju faktiskt hålla med om.

No comments:

Post a Comment